• April 25, 2024

Hur identifierar man cannabis? Är de svåra att skilja från andra?

Cannabis är väldigt kraftfullt. De innehåller cannabinoider (CBD) och är mycket populära bland tillverkare av CBD-produkter. Cannabisväxter innehåller vanligtvis spårmängder av tetrahydrocannabinol (THC), den psykoaktiva föreningen i cannabisväxten. Denna förening ger det bästa för marijuanaanvändare. Det är också därför marijuana inte är lagligt i många områden i USA. Undrar du hur länge Delta 8 kommer att finnas kvar i ditt system?

Den största skillnaden mellan marijuanaväxter och hampaväxter är deras THC-innehåll. Cannabis innehåller väldigt lite THC, medan marijuana innehåller mer än 0,3 %, vilket överskrider den lagliga gränsen. Många blandar ihop hampa och marijuana, och även om de kommer från samma Cannabis sativa-växt finns det slående skillnader.

Mot bakgrund av detta kanske du undrar om groddarna du köper är cannabis- eller marijuanablommor. Det mest pålitliga sättet att se skillnaden är laboratorietester. Men eftersom detta kanske inte är omedelbart möjligt, finns det andra sätt att identifiera cannabis och skilja den från marijuanaknoppar, som att använda fysiska egenskaper.

Viktigast av allt, kontrollera dina statliga och lokala bestämmelser innan du köper hampa eller marijuana. Många märken använder industriell hampa i en mängd olika produkter, inklusive hampfröolja. Men de gör det under strikta regler och övervakning. Så se till att det är lagligt att äga eller plantera cannabis i ditt område.

Undersökning av groddars fysikaliska egenskaper
Flera egenskaper hos hampablommor skiljer dem från marijuanablommor. Låt oss ta en titt på några av dem.

ljuslila eller röd nyans

Både hampa och marijuana knoppar är övervägande gröna, men hampa knoppar har vanligtvis en ljus lila eller rödaktig nyans. Dessa ljusare nyanser visas i mitten av det gröna. Marijuanaknoppar tenderar att ha mörkare nyanser av rött än grönt. Att identifiera nyansen kräver att man ägnar stor uppmärksamhet åt cannabisplantan.

Utseendet av kristalliserat hår

Den yttre delen av cannabisblomman har små kristalliserade hårstrån som kallas trikomer. I vissa fall krävs förstoringsglas för att se trikomer, men de flesta kan ses med blotta ögat. Om grodden har många hårstrån kan den vara från hampaplantan. Även om knopparna ser frostiga ut.

Men bara för att det är tre ränder eller mycket hår så kommer det inte nödvändigtvis från hampa. Ändå, ju fler trichomer i knoppen, desto högre CBD Buds-styrka. Det bör påpekas att du inte kan lita enbart på dessa egenskaper för att bestämma CBD-styrkan. Du kan prova flera CBD-märken för CBD-blommor, CBD-gummi, CBD-drycker och andra CBD-produkter.

blad av cannabisväxter

Du kanske inte ser cannabis där den gror. Därför kan det vara svårt att använda dessa fysiska egenskaper som en måttstock för att avgöra om en produkt är en cannabis. Men om du tittar på växten och den ser ut som en vanlig marijuanaväxt med klasar av åtta eller nio blad som är tunnare än vanligt, kan växten vara hampa.

Cannabisblad är smala, tandade och smala. Långa, smala blad kan också tyda på att växten är av marijuana-stammen Sativa. Men att bara använda löv för att identifiera knoppar kanske inte är idealiskt.

klunga av löv

En typisk marijuanaväxt växer och ser ut som en buske eller buske, medan en hampaväxt ser mer gles ut. De senare har klungor av löv nära toppen och verkar glesa i mitten och nedre delarna. Om plantan ser gles ut och har fler löv på toppen kan det vara cannabis. Tänk på att denna fysiska egenskap också kan indikera att växten är en marijuana Sativa, så det finns inget specifikt sätt att se skillnaden.

nyckel-

Hampaväxter är vanligtvis högre än marijuana. De senare tenderar att vara buskiga eller buskliknande och växa närmare marken. Hampastammar, å andra sidan, kan bli upp till 20 fot höga. Cannabis har djupa rötter och långa stjälkar, så höjd är en bra indikator för cannabisväxter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *